Voel je goed met
Dressed Up By Lisan!

Over Dressed Up by Lisan

Als je altijd doet wat je deed, zal je altijd krijgen wat je al kreeg. Vanuit mijn ervaring in de modebranche ben ik onder de naam Dressed Up By Lisan aan de slag gegaan met dit motto om mensen te helpen zich weer lekker te voelen met wie ze zijn en hoe ze eruitzien. Een frisse blik kan zorgen voor aangename verrassingen en een positieve boost geven.

Ik ben van mening dat innerlijk en uiterlijk met elkaar te maken hebben. Past hoe jij je voelt ook bij hoe jij eruitziet? Zou je je graag anders willen kleden maar weet je niet hoe? Heb je een kast vol kleding, maar kan je er geen leuke combinaties meer in zien? Of zoek je juist een leuke outfit voor een feestje? Stuk voor stuk vraagstukken waar ik je graag mee wil helpen!

Het mooiste aan mijn vak is dat ik echt de tijd kan nemen om mensen te leren kennen. Te kijken wat nou echt de wensen zijn of waar ik iemand goed kan helpen met het juiste advies. Vanuit die connectie ben ik in staat om een passend kledingadvies te geven. Iedereen is anders dus iedereen verdient het om zijn of haar verhaal te kunnen doen. Vanuit dit verhaal gaan we samen aan de slag. Wat je ook wenst, alles is mogelijk met Dressed Up By Lisan. Het doel is alleen altijd hetzelfde: vol zelfvertrouwen weer voor die spiegel staan en je goed voelen in wat je doet en hoe je eruitziet.

Welk budget je ook hebt, je kunt er altijd stijlvol uitzien. Ik werk niet op commissiebasis met detaillisten en hanteer geen vaste pakketten. Iedereen is anders en de wensen lopen enorm uiteen. Met een vast uurtarief kunnen we samen kijken wat past binnen het budget en op basis daarvan gaan we samen aan de slag!

Wat klanten zeggen

Lisanne heeft me goed geholpen met het anders kijken naar mijn huidige garderobe. Mijn hele kast hing vol, maar ik zag geen goede outfits meer. Daar heeft Lisanne verandering in gebracht! Ik heb een hoop nieuwe combinaties ontdekt en aan het einde van de dag had ik ook nog eens het gevoel alsof ik een hoop nieuwe kleding heb aangeschaft!

Jacqueline

Voor een belangrijke sollicitatie ben ik bij Dressed Up by Lisan uitgekomen. Ik was erg zenuwachtig, want het was voor mij een belangrijk moment in mijn carrière. Daarom wilde ik verzekerd zijn van een goede outfit waarin ik zakelijk over kwam en vol zelfvertrouwen het gesprek in ging. Na een gezellige middag kwam ik thuis met de perfecte combinatie! Het goede nieuws: ik heb de baan!

Mireille

Ik ben helemaal geen fan van shoppen. Winkel in, winkel uit. Daarnaast heb ik altijd moeite om met mijn maten de juiste kleding te vinden. Na een gezellige kennismaking met Lisanne hebben we een plan gemaakt om snel en gericht een paar outfits te scoren. Meer dan geslaagd en als ik weer eens nieuwe outfits nodig heb ga ik zeker met Lisanne op pad!

Olga

Door een vriendin werd ik gewezen op de mogelijkheid om bij Lisanne te gaan voor een totale make over. Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en op advies van mijn vriendin heb ik het contact opgenomen met Lisanne. Ze kwam langs bij mij thuis en stelde me op mijn gemak (en was erg geïnteresseerd!). Daarnaast kwam ze met een mooi plan in combinatie met de kapster en visagie. Ik ben een heerlijk dagje verwend met een mooi eindresultaat! Ik voelde me weer echt vrouw.

Kelly

Voor de derde keer ben ik nu met Lisan kleding gaan kopen. Dit shoppen is voor mij geen hobby en het gebeurde vroeger vaak, dat ik dingen kocht die na één keer dragen in de kast belandden om er nooit meer uit te komen. Dat is nu verleden tijd. Lisan helpt mij prima met de keuze van mijn nieuwe outfits die ook heel goed met elkaar te combineren zijn. Ze neemt er de tijd voor een geeft een eerlijk advies. We maken tijdens de passessies foto's, zodat ik later ook altijd nog eens kan terugkijken welke combinaties er allemaal te maken zijn. En het zijn ook de kleine dingetjes die het zo 'af" maken. De broekspijp omslaan, leuke sjaal, de juiste ketting....enz. En mijn portemonnee is maar half zo leeg als vroeger.

Betty