De diensten
van Lisan

Wat klanten zeggen

Lisanne heeft me goed geholpen met het anders kijken naar mijn huidige garderobe. Mijn hele kast hing vol, maar ik zag geen goede outfits meer. Daar heeft Lisanne verandering in gebracht! Ik heb een hoop nieuwe combinaties ontdekt en aan het einde van de dag had ik ook nog eens het gevoel alsof ik een hoop nieuwe kleding heb aangeschaft!

Jacqueline

Voor een belangrijke sollicitatie ben ik bij Dressed Up by Lisan uitgekomen. Ik was erg zenuwachtig, want het was voor mij een belangrijk moment in mijn carrière. Daarom wilde ik verzekerd zijn van een goede outfit waarin ik zakelijk over kwam en vol zelfvertrouwen het gesprek in ging. Na een gezellige middag kwam ik thuis met de perfecte combinatie! Het goede nieuws: ik heb de baan!

Mireille

Ik ben helemaal geen fan van shoppen. Winkel in, winkel uit. Daarnaast heb ik altijd moeite om met mijn maten de juiste kleding te vinden. Na een gezellige kennismaking met Lisanne hebben we een plan gemaakt om snel en gericht een paar outfits te scoren. Meer dan geslaagd en als ik weer eens nieuwe outfits nodig heb ga ik zeker met Lisanne op pad!

Olga

Door een vriendin werd ik gewezen op de mogelijkheid om bij Lisanne te gaan voor een totale make over. Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en op advies van mijn vriendin heb ik het contact opgenomen met Lisanne. Ze kwam langs bij mij thuis en stelde me op mijn gemak (en was erg geïnteresseerd!). Daarnaast kwam ze met een mooi plan in combinatie met de kapster en visagie. Ik ben een heerlijk dagje verwend met een mooi eindresultaat! Ik voelde me weer echt vrouw.

Kelly

Voor de derde keer ben ik nu met Lisan kleding gaan kopen. Dit shoppen is voor mij geen hobby en het gebeurde vroeger vaak, dat ik dingen kocht die na één keer dragen in de kast belandden om er nooit meer uit te komen. Dat is nu verleden tijd. Lisan helpt mij prima met de keuze van mijn nieuwe outfits die ook heel goed met elkaar te combineren zijn. Ze neemt er de tijd voor een geeft een eerlijk advies. We maken tijdens de passessies foto's, zodat ik later ook altijd nog eens kan terugkijken welke combinaties er allemaal te maken zijn. En het zijn ook de kleine dingetjes die het zo 'af" maken. De broekspijp omslaan, leuke sjaal, de juiste ketting....enz. En mijn portemonnee is maar half zo leeg als vroeger.

Betty